Goed voor de dag komen maar niet opvallend! Niet iedereen houd van een (te) opgemaakt gezicht, maar soms meer van een natuurlijke make-up.

Het valt mij ook op dat heel veel mannen van natuurlijke make-up houden en een ‘natuurlijke look’ mooi vinden. Vaak is zo’n natuurlijke look ook het mooiste.

Toch zit er meer make-up op dan je zou denken! We noemen het dan wel een natuurlijke make-up /natuurlijke look en denken dan al snel dat je heel weinig make-up aanbrengt. In de praktijk valt dat vaak flink tegen!

Dag  Make-up

 

In de avond hebben we te maken met een heel ander licht. Namelijk kunst licht, kaarslicht, schaduwen zijn anders, hier moet rekening mee gehouden worden!


Je kan de avond make-up vergelijken met een Dag Make-up alleen alles wordt net even wat meer aan gezet.

Avond Make-up

Avond Make-up
 

De meeste vrouwen denken bij SMOKEY EYES Make-Up aan donkere, zwarte ogen. Maar zwart is geen must. De kleur die je gebruikt kun je laten afhangen van de grootte en kleur van je ogen, en van je kleding en sieraden die je draagt. Naast zwart is bruin of paars bijvoorbeeld iets minder hard en mooi te combineren met goudtinten of zilvertinten.

Smokey Eyes Make-Up heeft nepwimpers inbegrepen. Nepwimpers zorgen ervoor dat je ogen groter lijken.
Tip: overleg altijd met je visagist over de kleur van je smokey eyes, zij heeft er verstand van en kan je goed adviseren.

Smokey Eyes

Smokey Eyes
 

Bruid zijn doe je maar een keer in je leven! Hierbij is een goede bruidsmake-up erg belangrijk. Nepwimpers zijn een mooie toevoeging bij bruidsmake-up. Ze maken de ogen mooier, meer sprekend en aantrekkelijk. Nepwimpers zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. De juiste wimpers kun je afstemmen met je visagist, zij kan je advies geven over welk formaat het beste bij jou past. Bij bruidsmake-up is het heel belangrijk dat je jezelf er goed bij voelt en dat de make-up bijdraagt aan de mooiste dag van je leven!

Bruidsmake-up

 

Brildragers hebben een speciale make-up nodig! Aangepast aan de vorm van de bril, kleur van het montuur of de dioptrie. Je make-up ziet er heel anders uit als je een bril op hebt.

Bijvoorbeeld, bij een montuur met dikke randen is het mooi om je lippen extra aan te zetten. Je zou denken dat het dan ‘too much’ wordt, maar je gezicht is hierdoor veel meer van in balans.
Laat je lippen opvallen met bijvoorbeeld een roze lippenstift of dieprode kleur.

Tip: overleg altijd met je visagist over de make-up die bij jouw past, zij heeft er verstand van en kan je goed adviseren!

Brildragers

Brildragers make-up
 

Feestelijke  Make-up

Voor een feest make-up ben je aan het juiste adres.

  • Gala

  • Fotoshoot

  • Uitgaan

  • VIP feest

  • Festival

  • Standfeest, Tuin feest enz.

Stralend kun je het feest beleven!

Bij ieder feestje is het leuk om lekker uit te pakken met je make-up! Omdat niet iedereen weet hoe je dat het beste kunt doen, help ik jou daarmee. Ik leg onder de make-up behandeling uit wat ik ga doen.
Samen komt er een stralend resultaat uit! 

Paula Make-up Artist

© Paula Mattijssen, Architect, Graphic designer, Make-up Artist |

Pilgrimstraat 17, 6851ML, Huissen | paula.mattijssen@yahoo.com